• Tijdens een shopping party van Kaluna ontdek je ons assortiment met een hapje en een drankje

Zeepbloem(stukken)

Wat doen we?

In 2020 zijn we gestart met een winkel en webshop in de Kempen, te Balen. We kregen steeds creativere ideeën zo is ook onze interesse om groothandel te worden ontstaan. We bieden bloemstukjes aan die gemaakt zijn van zeepbloemen. Hierbij werken we samen met leveranciers die hoogwaardige grondstoffen aanbieden.
De zeepbloemen kunnen in bad of als gastenzeepjes gebruikt worden. Alle zeepbloemstukjes worden met de hand gemaakt.

Onze verzorgings- en schoonmaakproducten
Shopping party Kaluna met een hapje en een drankje

Ons aanbod

We hebben momenteel een aanbod van 5 bloemstukjes die we in verschillende kleurencombinaties kunnen aanbieden. Wil je graag iets exclusief aanbieden aan je klanten ? We kunnen een bloemstukje op maat van jouw cliënteel maken. Voor meer informatie mail naar kaluna@mail.be.
We werken met staffelprijzen, dus hoe groter het aantal, hoe interessanter de prijs. Het combineren van kleuren en bloemstukjes is mogelijk. We gaan zoveel mogelijk op zoek naar natuurlijke, fairtrade en milieuvriendelijke producten. Hierbij hebben we aandacht voor kwalitatieve producten met natuurlijke ingrediënten.

Verdeler worden

Heb je interesse om onze producten aan te bieden in jouw winkel of webshop, stuur een mail naar kaluna@mail.be voor meer info en al onze prijzen. We beantwoorden je vragen met plezier.